Șocul

Că politicienii duc o luptă continuă unul cu altul se înțelege de la sine. Că metodele prin care o fac sunt extrem de murdare – este un șoc… Că duc o luptă continuă cu propriul popor – sărăcindu-l și prostindu-l – e șoc abominabil.

Nu li-i suficientă puterea de decizie, nu le sunt suficiente avantajele materiale și nemateriale oferite de posturile și funcțiile ocupate. Lăcomia, dorința de acapara tot ce e posibil, material și nematerial, îi domină categoric.

Îngâmfare, fățărnicie, minciună, lipsă de obraz și omenie, viață dublă – una pentru public și alta clandestină, lovituri de la spate, folosirea tuturor mijloacelor de urmărire reciprocă, crime, tâlhării, prostituție, omoruri, trafic de influență etc. Oare este finit șirul nemerniciilor de care sunt capabili?

Odată publicate în Internet convorbirile dintre Filat și Șor de către Usatâi, demonstrează, fără putință de tăgadă, că în această „țară” nimeni nu are poate avea viață privată. Filarea lui Filat de către o persoană obscură indică că oricine poate fi urmărit și filat. Mai mult, developarea publică a mediului în care ei activează demonstrează elocvent că oamenii onești nu au nici o șansă de a supraviețui în el.

Din păcate, modul oripilant de „conducere” a țării e implementat la toate nivelurile – de la vlădică la opincă. La toate nivelurile este situația similară…

După guvernările precedente, părea că mai rău nu se poate. Ei iată – guvernarea ultimilor șase ani ne arată că întotdeauna este loc și de mai rău…

„Sărmanul” Filat… Nu-i ajungeau bani de chiloți și apela la Șor. Măgarul! Ar fi bine ca pe lângă mașina de rahat care i-a fost descărcată la sediul partidului lui, să i se mai strângă mână de la mână, anume așa – de la toți cei pe care el pretindea că-i fericește, un vagon de chiloți de tot felul, ca să-i ajungă pentru tot restul vieții la dubă.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Introdu codul de securitate anti-spam din imagine.
Click to hear an audio file of the anti-spam word