7 secrete pentru o viață grozavă

Duolingo Owl

Duolingo Owl

Internetul oferă posibilități extraordinare pentru perfecționare în diverse domenii de activitate. Se referă aceasta evident și la educație, în special la studierea unor limbi străine. Duolingo este unul dintre site-urile care oferă posibilități de a studia gratuit o limbă străină într-un mod foarte atractiv. Aprofundarea este una dintre activitățile captivante care oferă posibilitatea de a realiza traduceri a unor texte interesante atât individual, cât mai ales în grup cu alți colegi. Infra, ofer o mostră de text tradus prin eforturi colective. Autoarea este Kathy Gates.

O viață grozavă nu se întâmplă accidental. O viață grozavă este rezultatul alocării de timp, energie, gânduri și muncă susținută față de ceea ce vrei ca viața ta să fie. Oprește programarea ta pentru stres și eșec și începe configurarea vieții tale pentru a sprijini succesul și ușurința. O viață mare este rezultatul folosirii celor 24 de ore din 7 zile pe săptămână într-un mod creativ și atent. Personalizează aceste „secrete” pentru a-ți potrivi nevoile și stilul și începe să creezi propria ta viață grozavă azi!

  1. S – Simplificare. O viață grozavă este rezultatul simplificării vieții. Oamenii de cele mai multe ori interpretează greșit mijloacele de simplificare. Nu este o metodă să îndepărtezi munca din viața ta. Când te concentrezi pe simplificarea vieții tale, eliberezi energie și timp pentru munca care îți place și scopul pentru care ești aici. În scopul de a crea o viață grozavă, va trebui sa-ți faci spațiu pentru asta în tine în primul rând.
  2. E – Efort. O viață grozavă este rezultatul celui mai bun efort al tău. Crearea unei vieți grozave necesită să faci niște ajustări. Mai poate însemna reevaluarea cum îți petreci timpul tău sau alegerea de a cheltui banii tăi într-un mod diferit. Mai poate însemna căutarea unor noi modalități de a consuma energia, care coincide cu definiția ta specială pentru o viață grozavă. Viața va răsplăti efortul tău cel mai bine.
  3. C – Crearea priorităților. O viață grozavă este rezultatul creării priorităților. Este ușor sa-ți petreci zilele doar răspunzând de următorul lucru care primește atenția ta, în schimbul folosirii în mod intenționat a timpului, energiei și banilor pe care îi ai, într-un mod care este important pentru tine. Concentrează-te pe îndepărtarea obstacolelor care stau în calea ta asigurându-te că onorezi prioritățile tale.
  4. R – Rezerve. O viață grozavă este rezultatul de a avea rezerve – rezerve de lucruri, timp, spațiu, energie, bani. Cu rezerve, tu dobândești mult mai mult decât ai nevoie – nu 6 luni trăind în cheltuieli, ci 5 ani care merită osteneală; nu 15 minute de timp liber, ci o zi. Rezervele sunt importante pentru că ele reduc teama de consecințe și asta îți permite să iei decizii bazate pe ceea ce tu vrei cu adevărat în loc de ceea ce frica decide pentru tine.
  5. E – Eliminarea distracțiilor. O viață grozavă este rezultatul  eliminării distracțiilor. Până la 75% din energia ta mentală poate fi legată de lucruri care te epuizează și distrag. Eliminarea distracțiilor poate fi un concept dificil pentru mulți oameni, de când ei nu au considerat cu adevărat că există altă cale de a trăi. Privește în jur la viața celor pe care îi admiri. Ce fac ei ce ți-ar plăcea să incluzi în propria ta viață? Întreabă-i cum au făcut-o. Găsește metode de eliberare a energiei tale mentale pentru lucruri care sunt mai importante pentru tine.
  6. T – Temeritate în Gândire. O viață grozavă este rezultatul controlului gândurilor tale pe care le accepți și le permiți pentru posibilitatea ca să ți se poată întâmpla de fapt ție! Credința ta în rezultat va dicta direct cât de succes ești. Persoanele motivate au obiective specifice și caută modalități de a le realiza. A crede că există o soluție la aceleași probleme vechi pe care le întâlnești an după an este de o importanță vitală pentru crearea unei vieți pe care o iubești. Orice gândești și crezi, creezi. Ascultă la ce îți spui ție însuți și ajustează acea voce dacă ai nevoie.
  7. E – E momentul de început! O viață grozavă este rezultatul începutului. Există vechea zicală că toată lumea este familiarizată cu „o călătorie de mii de mile care începe cu un prim pas”.  În scopul de a te deplasa chiar de la canapea la frigider, tu trebuie să începi. Nu există timp mai bun de a începe decât astăzi. Nu aștepta după o provocare, sau până copiii cresc, sau vremea este mai bună. Astăzi, chiar acum, e ziua potrivită pentru a începe să faci un pas în direcția dorințelor inimii tale. Este ceea ce faci ASTĂZI care va face o diferență în viața ta mâine.

Kathy Gates este instructor de dezvoltare personală care crede că „Viața răsplătește acțiunea”.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Introdu codul de securitate anti-spam din imagine.
Click to hear an audio file of the anti-spam word