Sustine Romania – combate nesimtirea » Dezbateri


Ia mai duceţi-vă dracului, mă, domnilor!

 • March 26, 2010
  Veştile proaste, umilitoare şi in esenţă antiromaneşti, privitoare la consumul redus de săpun şi pastă de dinţi, pe care le primim periodic, nu vin de la nu ştiu care comisie europeană, ingrijorată de igiena precară a naţiunii, ci de la fabricanţii de detergenţi şi de pastă de dinţi.

  Dacă ar fi să ne ţinem de toate recomandările acestora, ca de poruncile Bibliei, toată ziua n-am face altceva decat să ne săpunim pe maini şi să ne ingrijim dantura. Nici asta n-ar fi destul pentru giganţii mondiali ai pastei de dinţi şi ai săpunului, fiindcă ar pune la punct alte statistici incriminatoare, referitoare la consumul de aţă dentară, de apă de gură ori de gumă de mestecat.

  Iar dacă n-ar fi ei, s-ar găsi imediat alţii. Cand e să te repezi la un popor amărat, abia ieşit dintr-o pasă istorică neagră, ii găseşti numai cusururi. E randul fabricanţilor de forfecuţe să ne pedepsească, prin ştiri cu mare răspandire europeană, că romanii sunt ultimii la tăiatul părului din nas. Nici angrosiştii cu scobitori şi beţe de cotrobăit prin urechi din China nu ne vor ierta in statistici. [read more]
 • membru
  August 6, 2010
  Tot a fost vorba de igienă, eu vreau să se ducă dracu' șarlatanii:

  http://zergu-si-credinta.blogspot.com/2010/08/homeopatia-biorezonanta-acupunctura.html